Evidencija radnog vremena

MAG-ERA je prva online aplikacija za evidenciju radnika i radnog vremena koja u potpunosti prati pravilnik o načinu vođenja evidencije radnika i radnog vremena.

Riječ je o web aplikaciji za online vođenje evidencije radnog vremena i radnika za koju nije potrebna instalacija već se pokreće sa bilo kojeg računala koje ima pristup internetu iz vašeg web preglednika.

Iz aplikacije moguće je evidentiranje tipova radnog vremena određenih pravilnikom, aktivno vođenje radnog vremena te planiranje godišnjeg odmora za svakog zaposlenika.

Omogućeno je uređivanje evidencije radnog vremena na dnevnoj bazi unosa u vremenskim intervalima i do 15 minuta.

Evidencija radnog vremena

MAG-ERA osigurava i omogućava najtočnije vođenje evidencija radnog vremena za sve radnike unutar tvrtke. U aplikaciji je moguće odabrati sve tipove radnog vremena koji su doneseni pravilnikom o načinu vođenja evidencije radnog vremena te u potpunosti zadovoljava zakonsku obvezu vođenja evidencija.

Korisnici aplikacije

Kako jedna osoba ne bi vodila evidenciju radnog vremena svih radnika unutar tvrtke administrator aplikacije je u mogućnosti kreirati neograničen broj korisnika koji će voditi evidenciju za svoja odjeljenja ili svoje radnike unutar tvrtke.

Evidencija radnika

Aplikacija omogućava vođenje evidencije radnika sa svim podacima propisanim od strane zakon. Podaci se nalaze na jednom mjestu podijeljeni u privatne, poslovne i kontakt podatke radnika kako bi evidencija bila potpuna. Svakom radniku moguće je odrediti njegovo radno vrijeme koje će se automatski odabirati prilikom evidentiranja radnog vremena.

Brzina pristupa

Pristupite vođenju evidencije radnog vremena na brz i lak način sa bilo koje lokacije pa čak i u pokretu. Na brz i jednostavan način unesite sve podatke vaših radnika, evidentirajte njihovo radno vrijeme ili kreirajte korisnike aplikacije koji će voditi evidenciju. Takvim načinom rada unaprijed rezervirajte vrijeme za godišnje odmore i slobodne dane.

Izvještaji

Kreirajte sami svoje izvještaje ovisno o potrebi i namjeni. Moguće je ispisati dnevne, tjedne i mjesečne izvještaje za pojedinog radnika, radnika unutar odjela ili za sve radnike vaše tvrtke.

Odjeli

Sami kreirajte organizacijske jedinice neovisno da li se radilo o odjelima unutar tvrtke, udaljenim lokacijama ili podružnicama. Povežite radnike sa odjelima i filtrirajte ih unutar kalendara za vođenje evidencije radnog vremena.